Despre noi

Gama de produse Mara Blu s-a născut din iubirea și pasiunea mea pentru lumea cosmeticelor.
Despre

Mara Blu

Ideea că aș putea ajuta femei din toată lumea să își mențină tenul tânăr și sănătos prin ingrediente active puse împreună, într-un mod magic, în tot felul de produse, m-a făcut să devin, la fel ca mama mea, farmacist.

Iar faptul că aveam în farmacia mamei propriul laborator mi-a dat șansa să aprofundez din ce în ce mai mult, cu multă pasiune, această profesie, prin care să ajut oamenii să fie mai sănătoși și mai frumoși, zi după zi, în pofida trecerii timpului.

Astfel, după titlul de farmacist, am decis să mă perfecționez în cosmetologie, o minunată artă prin care pot contribui direct la frumusețea oricărei femei, prin produsele pe care le pot crea cu măiestrie.

Așa a apărut Mara Blu, împreună cu primul produs cosmetic  – serul hidratant pentru față cu acid hialuronic, caviar și peptide – produs la care am lucrat cu drag împreună cu o echipă de profesioniști. Am hotărât să creez acest ser hidratant folosind ingrediente studiate clinic, care să ofere tenului hidratarea și liftingul de care are nevoie.

 Misiunea Mara Blu va fi mereu aceea de a oferi tuturor produse de înaltă calitate, cu ingrediente atent alese și de a îndruma oamenii la o rutină corectă de skincare potrivită tipului de ten al fiecăruia.

Shopping Cart
În luna decembrie am pregătit cadouri pentru tine!
La un ser îți facem CADOU o bentiță personalizată, un săpun handmade personalizat, 10% reducere și transport gratuit.