Despre noi

Gama de produse Mara Blu s-a născut din iubirea și pasiunea mea pentru lumea cosmeticelor.

Mara Blu

Sunt Bianca Duma, farmacistă și pasionată de tot ce înseamnă frumuseţe. Am absolvit în 2016 Facultatea de Farmacie din Timișoara, Universitatea Victor Babeș. M-am înscris de mai bine de un an la Facultatea de Cosmetică Medicală și Tehnologia Produsului Cosmetic tocmai pentru a învăța mult mai mult. Pasiunea mea pentru farmacie există de când eram mică, pentru că eu am crescut în farmacie. Mama mea deține o farmacie de peste 30 de ani în Arad, cu laborator propriu de preparare. Era pentru mine un fel de a doua casă. Am stat lângă mama până când am preluat eu această muncă, după ce m-am pregătit ca profesionist.

La începutul anului 2022 am lansat propria mea marcă de cosmetice Mara Blu plecând de la numele meu de fată, Mara, şi de la ideea de hidratare simbolizată prin Blu. 

Mara Blu înseamnă mesajul meu transpus în cosmetice pentru toate femeile ce îşi doresc o îngrijire de lux zi de zi. Am început cu un produs, apoi am continuat să  dezvolt gama și mă bucur să fie apreciată de sute de femei care au început sa folosească regulat cosmeticele faciale Mara Blu.

Produc aceste produse într-un laborator din România, încerc ca fiecare detaliu să fie cât mai legat de ţara mea. Lucrez îndeaproape cu echipe de profesionişti cu experiență. Cu multă muncă reuşim sa distribuim aceste produse în diverse magazine si sa ne dezvoltăm și propriul magazin online.

Mara Blu, selfcare start with skincare, acesta este credo-ul meu împărtășit de multe femei și sunt convinsă ca Mara Blu aduce ingrijirea adecvata tuturor celor ce doresc cosmetice de maximă calitate.My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Categories